Team

Marco

Bagare, konditoR

Att baka är en av mina stora passioner i livet. Det var genom min bror Roland som jag lärde känna Sverige och förälskade mig direkt i både landet och människorna här. Deras öppenhet inför nya saker inspirerade mig att utveckla nya recept. Att grunda Greenhouse Bakery är en dröm som gått i uppfyllelse för mig. När jag inte befinner mig i Sverige och bakar så bor och arbetar jag i närheten av Basel, Schweiz.

”Att baka bröd innebär för mig att dyka in i en egen värld. I denna värld får jag utlopp för min fantasi och skaparglädje då jag hela tiden kan testa olika ideer”.

Cornelia

Konditor

Jag har haft möjlighet att göra hobbyn till mitt yrke. Som syster till Marco och Roland hjälper jag mina bröder med tekniska frågor kring bageriet.  Då och då befinner jag mig själv också i bageriet och ägnar mig åt det goda i livet.

Uppvuxen är jag i hjärtat av Schweiz och numera bor jag och min familj i bergsregionen i Schweiz.

”Som person är jag driftig, kreativ och spontan”.

Roland

Trädgårdsmästare

Jag kommer från Bern i Schweiz men har hittat mitt nya hem här i Sverige. Tillsammans med Marco sköter jag bageriet och ansvarar för det tekniska underhållet respektive ombyggnadsarbetet. Försäljningen av våra bröd äger rum i min handelsträdgård Veda. Jag lever efter mottot: ”Dröm inte bort ditt liv, lev din dröm”.

 

Här hittar du vårt nuvarande sortiment.

Bagari / Brödbutik:

Juni – Juli 
Måndag – Torsdag : 8-15
Fredag – Lördag : 8-16

Greenhouse Bakery
Hol 405 
87298 Noraström
Betala : Kontant -Swish
Brödbar :

Måndag -Fredag 10-18
Lördag – Söndag  : 10-15

Veda Handelsrädgård
Veda 305
87197 Utansjö
Betala : Kontant -Swish- Kreditkort
Handla nu