Team

Marco
Bagare, konditoR
Att baka är en av mina stora passioner i livet. Det var genom min bror Roland som jag lärde känna Sverige och förälskade mig direkt i både landet och människorna här. Deras öppenhet inför nya saker inspirerade mig att utveckla nya recept. Att grunda Greenhouse Bakery är en dröm som gått i uppfyllelse för mig. När jag inte befinner mig i Sverige och bakar så bor och arbetar jag i närheten av Basel, Schweiz.
”Att baka bröd innebär för mig att dyka in i en egen värld. I denna värld får jag utlopp för min fantasi och skaparglädje då jag hela tiden kan testa olika ideer”.

Cornelia
Konditor
Jag har haft möjlighet att göra hobbyn till mitt yrke. Som syster till Marco och Roland hjälper jag mina bröder med tekniska frågor kring bageriet. Då och då befinner jag mig själv också i bageriet och ägnar mig åt det goda i livet.
Uppvuxen är jag i hjärtat av Schweiz och numera bor jag och min familj i bergsregionen i Schweiz.
”Som person är jag driftig, kreativ och spontan”.

Roland
Trädgårdsmästare
Jag kommer från Bern i Schweiz men har hittat mitt nya hem här i Sverige. Tillsammans med Marco sköter jag bageriet och ansvarar för det tekniska underhållet respektive ombyggnadsarbetet. Försäljningen av våra bröd äger rum i min handelsträdgård Veda. Jag lever efter mottot: ”Dröm inte bort ditt liv, lev din dröm”.